Shopping och butiker

Halmstad har ett varierat utbud av butiker där de flesta är koncentrerade till något av de tre större områderna Halmstad centrum, Stenalyckan/Eurostop och Flygstaden.

De centrala butikerna är lättillgängliga till fots från de flesta hotellen, medan de externa handelsomårderna Eurostop/Stenalyckan och Flygstaden ligger en bit utanför tätorten och därför är enklast att ta sig till med bil eller kollektivtrafiken.
Autumn Sale Image Banner 728 x 90
Autumn Sale Image Banner 260 x 215

Halmstad City

Halmstad centrum är en blandning av butiker, restauranger, caféer och torghandel. Här hittar du de flesta vanliga svenska kedjorna och närheten till resten av centrums aktiviteter gör det till en mysig miljö att spendera din tid i.

Med bil är det lättast att parkera i något av de parkeringshus som omgärdar centrum eller vid Lilla Torg, då gatorna i de centralaste delarna är avstängda för biltrafik.

Stenalyckan/Eurostop

Handelsområdet Stenalyckan, med köpcentret Eurostop, ligger en bit utanför Halmstads centrala delar vid sidan av E6:an. Med stor mängd parkeringar och närheten till Laholmsvägen och E6:an är det väldigt smidigt att ta sig hit med bil.

Tar man sig hit med buss är det värt att notera att de friliggande butikerna som inte ligger i köpcentret ligger utsprida över ett större område och det därför kan bli ganska många promenader mellan butikerna.

Flygstaden

Vid flygplatsen ligger handelsområdet Flygstaden, som är det minsta området i Halmstad. Här finns flera butiker med elektronik, djurartiklar, inredning och dagligvaror.

Här finns rikligt med parkeringsplatser intill alla butiker och även till fots är avstånden inte så stora mellan butikerna.